Kinderkapper

Kleinlab heeft een eigen kinderkapper. Veel kinderen vinden naar de kapper gaan best spannend. Voor hen is het fijn dat het knippen binnen de vertrouwde Kleinlab-omgeving kan plaatsvinden. Onze huiskapper heeft veel ervaring in het knippen van kinderen en stelt hen snel op hun gemak.

Wil je je kind laten knippen bij Kleinlab? Zo werkt het:

  1. Stuur een mail naar onze kinderkapper Evelijn, dat kan via deze link. Je kunt een plaatje meesturen van hoe je kind eerder is geknipt of van een kapsel dat je leuk vindt, of instructies geven, bijvoorbeeld ‘alleen bijpunten’.
  2. De kinderkapper plant je kind in op een dag dat hij of zij bij Kleinlab is. Bij grote drukte lukt dat soms niet dezelfde week. Ze mailt je de datum, zodat je je kind hierop kunt voorbereiden. Tijdens de corona-pandemie is het helaas niet mogelijk om als ouder aanwezig te zijn bij het knippen. Als die achter de rug is zal dat wel weer kunnen.
  3. De kapper knipt je kind op de afgesproken dag. Het tijdstip is afhankelijk van het dagprogramma van de groep en bijvoorbeeld van hoe lang je kind ’s middags slaapt.
  4. De kosten voor het knippen worden automatisch aan de volgende factuur toegevoegd. Voor KDV-kinderen kost een knipbeurt 15 euro, voor BSO-kinderen 17,50 euro.
@