Je kind aanmelden

Je kunt je jonge onderzoek(st)er inschrijven voor ons kinderdagverblijf (KDV) en onze buitenschoolse opvang (BSO) via het inschrijfformulier. Let op: je ontvangt altijd binnen een paar dagen een bevestiging van inschrijving van ons. Heb je na een week geen bericht van ons, mail dan naar planning@kleinlab.nl.

Sla onze algemene e-mailadressen info@kleinlab.nl en planning@kleinlab.nl op in het adresboek van je e-mailprogramma. Zo voorkom je dat een bericht van ons in je spamfilter belandt.

We brengen eenmalig 35 euro inschrijfgeld (per gezin, dus niet per kind) in rekening voor alle administratieve handelingen en corrrespondentie rondom de inschrijving van je kind. Je ontvangt van ons een factuur daarvoor. Dit geld kunnen we niet terugstorten, ook niet als we je kind onverhoopt niet kunnen plaatsen. We gebruiken deze opbrengsten voor de correspondentie over de wachtlijst, het organiseren van open dagen en het maken van virtuele rondleidingen.

Let op: een inschrijving voor het KDV loopt niet automatisch door in een inschrijving voor de BSO. Niet alle ouders hebben naschoolse opvang nodig, bovendien werken we niet met alle scholen samen. Heb je je kind ingeschreven voor het KDV, wens je ook BSO én gaat je kind naar een van de scholen waar we mee samenwerken, laat dit dan weten aan de planning, dan maken we een inschrijving voor de BSO met behoud van wachttijd voor je aan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Om het inschrijfformulier in te kunnen vullen, dien je cookies te accepteren.


@