Je kind aanmelden

Op het moment is het niet mogelijk om je kind bij het kinderdagverblijf (KDV) van Kleinlab aan te melden. Onze wachtlijsten werden zo lang dat we kinderen zelfs voor hun 4e verjaardag geen plek meer konden aanbieden. Tweemaal per jaar is het gedurende een korte periode mogelijk om je kind in te schrijven voor ons kinderdagverblijf, steeds na een open dag. De volgende open dag is in oktober (houd de pagina nieuws/open dag in de gaten voor de precieze datum). In de twee weken daarna is de wachtlijst weer geopend.

Je kunt je jonge onderzoek(st)er wel het hele jaar inschrijven voor de buitenschoolse opvang (BSO) via ons inschrijfformulier.

Let op: om het inschrijfformulier in te kunnen vullen, dien je cookies te accepteren.

Je maakt je inschrijving definitief door eenmalig 35 euro inschrijfgeld over te maken. Je ontvangt na inschrijving een bevestigingsmail met een betalingsverzoek. We gebruiken het inschrijfgeld voor de open dag en voor alle correspondentie rond inschrijvingen. Dit bedrag kunnen we niet meer terugstorten, ook niet in het geval dat je kind niet bij ons opgevangen wordt.


@