Afmelden

Wil je je kind afmelden voor een dag in dezelfde week, doe dat dan via kantoor: info@kleinlab.nl of 020-3033009. Dan weet je zeker dat de groep op tijd op de hoogte is. Vooral op de BSO is dit van belang, omdat we de kinderen bij school ophalen. We willen dan zeker weten dat de presentielijsten kloppen.

Afmeldingen die verder in de toekomst liggen (vakanties, feestjes van vrienden et cetera) kun je doorgeven via het ouderportaal of via planning@kleinlab.nl.

Dit heeft te maken met onze manier van werken: we hebben papieren presentielijsten op de groepen, zodat medewerkers niet steeds op schermen hoeven te kijken. Deze lijsten printen we op de donderdag voorafgaand aan de betreffende week. De medewerkers van kantoor zijn in ons pand aanwezig en kunnen een afmelding snel doorgeven op de groep. Onze kindplanner werkt (altijd) vanuit huis en op onregelmatige tijden. Een afmelding via het ouderportaal of de planning bereikt de groep daarom niet altijd op tijd.


Extra dagen

Vanaf januari 2022 krijgen ouders voor ieder kind 3 gratis extra dagen, die in dat jaar vrij in te zetten zijn; om een dag te ruilen of als extra dag. Je kunt een gratis extra dag aanvragen via ing@kleinlab.nl. We checken dan of er plaats is op de gewenste dag.

Heb je je 3 gratis extra dagen verzilverd en toch extra opvang nodig, dan kun een betaalde extra dag aanvragen via planning@kleinlab.nl.

We zijn van plan voortaan elk jaar 1 of meer gratis extra dagen aan te bieden, al kunnen we niet garanderen dat dat elk jaar zal kunnen. Niet-gebruikte gratis extra dagen vervallen na 31 december van het betreffende jaar.


Ruilen

Tijdens de officiële schoolvakanties kun je dagen ruilen binnen dezelfde kalenderweek (ma – vr). Deze ruildagen kun je aanvragen via planning@kleinlab.nl.

Tijdens reguliere schoolweken kun je ruildagen aanvragen met inzet van je gratis extra dagen. Heb je die al verzilverd, dan kun je alleen dagen ruilen in het geval van een calamiteit: begrafenis, bezoek aan een medisch specialist et cetera. Ruildagen kun je aanvragen via planning@kleinlab.nl.


Zomervakantieregeling

In de zes weken zomervakantie is het mogelijk dagen die je kind mist vanwege jullie vakantie in te halen in de weken dat hij of zij wel komt. We noemen dit ‘inhaaldagen’, en we maken er een aparte planning voor.

Ongeveer een maand vóór de zomervakantie maken we een zomervakantieplanning. In juni mailen we alle ouders met het verzoek de afwezigheid door te geven en de dagen waarop ze de gemiste dagen willen inhalen. We kunnen de inhaaldagen pas inplannen als we een goed beeld hebben van de afwezigheid.

Onze kindplanner maakt een indeling en mailt die aan alle ouders individueel. We houden rekening met broers en zussen in andere groepen, en proberen inhaaldagen zo eerlijk mogelijk te verdelen. We kunnen echter niet garanderen dat we alle gewenste inhaaldagen kunnen aanbieden; dat is afhankelijk van hoeveel ruimte er op de gewenste dagen is op de groep. We bieden de zomervakantieregeling als service aan; er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

 

 

 

@