Open dag

Veel ouders, ook ouders op onze wachtlijst, hebben Kleinlab nog nooit van binnen gezien. Over praktische zaken en onze pedagogische visie kun je van alles lezen op deze website, maar misschien ben je ook benieuwd naar ons gebouw, de groepsruimtes en de sfeer. 

Normaal gesproken zetten we twee keer per jaar de deuren van Kleinlab open. Vanwege de pandemie is dit al enkele jaren niet mogelijk geweest. Nu kan het gelukkig weer!

Op zaterdag 2 juli 2022 ben je tussen 10:00 en 13:30 uur van harte welkom bij Kleinlab. Onze ingang zit aan de Beitelkade 15 (het hek bij de tuin).

Je kunt zowel ons kinderdagverblijf (KDV, 0 – 4 jaar) als onze buitenschoolse opvang (BSO, 4 – 12 jaar) bezoeken. Er zijn deze dag geen kinderen aanwezig (behalve de kinderen die mee komen kijken), maar van iedere groep zijn medewerkers aanwezig die je vragen kunt stellen. Ook onze planningsmedewerker is aanwezig om uitleg te geven over ons plaatsingsbeleid.

Voor deelname aan deze dag kun je je aanmelden via ons algemene e-mailadres info@kleinlab.nl. Geef je naam door en met hoeveel mensen je wilt komen. Op die manier krijgen we een idee van hoeveel mensen we kunnen verwachten.

We hopen je op 2 juli te zien!

Lukt het je niet om op 2 juli naar de open dag te komen? Geen probleem: wanneer we je een aanbod doen voor opvang van je kind bij Kleinlab, kun je altijd een rondleiding aanvragen, zodat je de sfeer kan komen proeven en een weloverwogen besluit kunt nemen.


Virtuele tour

Om je ook buiten de open dag om een indruk van onze opvang te geven hebben we virtuele rondleidingen van onze opvang gemaakt. Klik hier om de virtuele tour van het KDV te bekijken, en hier voor de virtuele tour van de BSO.


Wachtlijst KDV gehele jaar geopend

Tot voor kort koppelden we het openstellen van de KDV-wachtlijst aan de open dag. Omdat we een tijd lang geen open dag hebben kunnen organiseren, hebben we dit losgelaten. Je kunt je jonge onderzoek(st)er nu het hele jaar door inschrijven voor zowel ons kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO). Gebruik hiervoor ons inschrijfformulier.


Goed rapport

De GGD heeft ons ook dit jaar weer heel positief beoordeeld in haar rapportage. Klik hier voor de inspectierapporten.

 

 

 

@