Open dag

Veel ouders, ook ouders op onze wachtlijst, hebben Kleinlab nog nooit van binnen gezien. Over praktische zaken en onze pedagogische visie kun je van alles lezen op deze website, maar misschien ben je ook benieuwd naar ons gebouw, de groepsruimtes en de sfeer. Daarom organiseren we een keer per jaar een open dag.

Onze laatste open dag was op zaterdag 1 juli 2023. De volgende zal rond dezelfde tijd volgend jaar (2024) zijn. De precieze datum zullen we op deze pagina publiceren zodra deze bekend is (waarschijnlijk medio januari 2024). 

Sta je bij ons op de wachtlijst, dan ontvang je te zijner tijd een uitnodiging voor de open dag.


Rondleiding

Om de rust op de groepen zo veel mogelijk te bewaren, bieden we alleen rondleidingen aan wanneer we een gezin een concreet aanbod kunnen doen. Voor ouders op de wachtlijst organiseren we elk jaar een open dag, ook kunnen ze via onze virtuele rondleidingen een goed beeld krijgen van Kleinlab (zie hieronder).

Wanneer we je een aanbod doen voor opvang van je kind bij Kleinlab, kun je wel altijd een rondleiding aanvragen, zodat je de sfeer kunt komen proeven en een weloverwogen besluit kunt nemen.


Virtuele tour

Om je ook buiten de open dag om een indruk van onze opvang te geven, hebben we virtuele rondleidingen van onze opvang gemaakt. Klik hier om de virtuele tour van het KDV te bekijken, en hier voor de virtuele tour van de BSO.


Inspectie GGD

We hebben weer een goede beoordeling van de GGD gekregen, zowel voor het KDV als de BSO. Je vind de rapporten hier.

 

 

 

@