Beslisboom

Heeft je kind klachten die kunnen wijzen op een covid-besmetting? Of is je kind in contact geweest met iemand die besmet is? Aan de hand van de beslisboom van het RIVM kun je als ouder bepalen of een kind naar Kleinlab kan komen, of als medewerker of een kind kan blijven of opgehaald moet worden. De meest recente beslisboom vind je via deze link.


Virtuele tour

Om je een indruk van onze opvang te geven hebben we virtuele rondleidingen van onze opvang gemaakt. Klik hier om de virtuele tour van het KDV te bekijken, en hier voor de virtuele tour van de BSO.


Wachtlijst KDV gehele jaar geopend

Tot voor kort koppelden we het openstellen van de KDV-wachtlijst aan de open dag. Omdat we al een tijd geen open dag meer hebben kunnen organiseren (zie hieronder), hebben we dit losgelaten. Je kunt je jonge onderzoek(st)er nu het hele jaar door inschrijven voor zowel ons kinderdagverblijf (KDV) als de buitenschoolse opvang (BSO) via ons inschrijfformulier.


Open dag

Veel ouders, ook ouders op onze wachtlijst, hebben Kleinlab nog nooit van binnen gezien. Over praktische zaken en onze pedagogische visie kun je van alles lezen op deze website, maar misschien ben je ook benieuwd naar ons gebouw, de groepsruimtes en de sfeer. 

Normaal gesproken zetten we twee keer per jaar de deuren van Kleinlab open, in april en in oktober. Vanwege de pandemie is dit al enkele jaren niet mogelijk geweest. We weten nu nog niet wanneer de eerstvolgende open dag zal zijn. Onze open dagen worden altijd goed bezocht, maar onze gangen en trappenhuizen zijn niet geschikt om tijdens een pandemie grote groepen mensen veilig te laten passeren. In 2021 zullen we daarom in ieder geval geen open dag meer organiseren. De volgende open dag is op z’n vroegst in april 2022. Of en in welke vorm die door kan gaan, lees je te zijner tijd op deze pagina. 

Wanneer we je een aanbod doen voor opvang van je kind bij Kleinlab, kun je overigens altijd een rondleiding aanvragen, zodat je de sfeer kan komen proeven en een weloverwogen besluit kunt nemen.


Kinderkapper

Onze kinderkapper is terug! Heb je een contract bij Kleinlab en is je kind toe aan een knipbeurt: lees dan hier hoe je een afspraak boekt.


Goed rapport

De GGD heeft ons ook dit jaar weer heel positief beoordeeld in haar rapportage. Klik hier voor de inspectierapporten.

 

 

 

@