Onze locatie

Kleinlab is gevestigd in Amsterdam Noord. Directeur en oprichter Suzanne Huis woont hier zelf en merkte hoe lastig het is om geschikte kinderopvang in de buurt te vinden. Amsterdam Noord zit in de lift; steeds meer jonge gezinnen vestigen zich hier. Bij Kleinlab willen we hen een plek bieden die bij hen past.

Het pand aan de Beitelkade bleek de perfecte locatie om Kleinlab te realiseren; het heeft voldoende ruimte voor al onze activiteiten en een mooie buitenruimte. Bovendien werd het casco opgeleverd, waardoor we het volledig vanuit onze visie konden inrichten.

We kozen voor een mix van klassieke en moderne elementen; tegelvloeren in de gangen en keukens, gietvloeren op de groepen, en voor lichte en zachte kleuren. We lieten meubels op maat maken en combineerden die met vintage kasten, tafels en bankjes. Ook natuurlijke elementen als boomstammen en takken vonden een plek in onze inrichting. Zo ontstond langzaam de typische Kleinlab-sfeer: verrassend en tegelijk vertrouwd, grootstedelijk maar toch huiselijk.


 

@