Speelgoed

Speelgoed heeft een belangrijke functie in het kinderspel; het nodigt uit tot ontdekken. Wij bieden bij Kleinlab een grote variatie aan speelgoed aan, dat aansluit bij de verschillende spelgebieden en ontwikkelingsfases. Je kind kan hierdoor steeds nieuwe uitdagingen aangaan. We bieden de kinderen daarbij keuzevrijheid, de mogelijkheid om problemen op te lossen en ontdekkingen te doen.

We bieden een mix van vertrouwd en onbekend speelgoed. De eerste categorie kennen de kinderen van thuis, de tweede is nieuw en uitdagend. De verschillende soorten speelgoed nodigen uit tot ontdekking, beweging, samenwerking, nabootsing of constructie.

Het speelmateriaal komt niet alleen uit de speelgoedwinkel, maar kan ook uit ‘de echte’ wereld komen: tasjes, sjaals, schoenen en hoeden uit mama’s kast, kampeerservies voor in het keukentje, een oude radio of wekker, een typemachine of brievenbus voor in het postkantoortje et cetera.

Bij Kleinlab geven we de voorkeur aan duurzaam en kwalitatief hoogstaand speelgoed, dat uitdaagt tot creativiteit en de fantasie prikkelt; dit roept een pure spelbeleving op. Daarom bieden wij naast het gewone speelgoed en het ‘speelgoed’ uit ‘de echte wereld’ ook Montessori- en Pikler-materiaal aan.


@